Silence Creativity

Blogger

Powered by Blogger | Created and Maintained by »♫ ÃIḾÃ₦ çY®Ã₣ ♫«




Salam sejahtera ke atas para Blogger & pelawat yang dihormati sekalian.


Tag ini saya tujukan kepada mana2 Blogger yang ingin menjawabnya terutamanya:

  • Muhd. Arif
  • Ieyra
  • AadlynnaA
  • Zuliana
  • Yana
  • maisarahmazhar
  • sasa
  • dila
  • eQuRlz
  • Green Apple
  • *Semua Blogger & pengunjung Blog amtlh dialu-alukan menyertainya

    Harap2 ramai laa Blogger yang menjawab ye...waiting for your answers :)
    Just Click "Expand/Collapse" to see the questions.


    Expand/Collapse (+/-)

    Tugasan kali ini pasti menyeronokkan, "Tag Kamiblogger Biggest Contest" ialah sejenis game dimana para peserta menyoal peserta lain.


    Soalan-Soalan yang perlu dijawab !


  • 1) Adakah anda seorang Blogger yang aktif?
  • 2) Apakah nama tajuk blog anda?
  • 3) Anda berasal dari negeri mana?
  • 4) Apakah warna kegemaran anda?
  • 5) Bagaimanakah anda tahu mengenai KAMIBLOGGER/FCUCOMMUNITY ni?
  • 6) Apakah yang sedang anda lakukan?
  • 7) Apakah entri pertama & terbaru dalam blog anda?
  • 8) Mengapakah anda suka 'berblogging'?
  • 9) Apakah nama pemilik blog ini? :)
  • 10) Adakah anda ingin menamatkan 'tag game' ini secepat mungkin?


  • Anda perlulah
    menjawab di ruangan KOMEN ENTRY ye & jawab soalan-soalan itu dengan tersusun mengikut No. soalan serta letaklah link blog anda sekali k.


  • Contohnya :

    Link Blog saya: http://asahara93.blogspot.com
    1)Ya, saya ni memanglah aktif men blog ni walaupun x de laa update mane un blog...haha :)
    2)...
    3)...
    4)...



    Sekian, terima kasih.
    Wassalam.


    AiMaN AsYraF

    Categories:

    6 Responses so far.

    1. Aiii.. saya telah tag anda... :0
      http://kamibudakhitam.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

    2. q-nizam says:

      Link Blog saya: http://qhairul-nizam.blogspot.com
      1)Baru-baru nak aktif..sebelum ni xaktif pon
      2)Time is Running Fast
      3)Johor
      4) Biru Gelap
      5)Ntah lar dah xingat tau macam mane..sbb ada contest ni baru tau..
      6)Sedang menjawab TAG ini..
      7)Pertama : First Posting as A Blogger Terbaru :Tag Tag Kamiblogger Biggest Contest
      8) Sebab saya suka membaca
      9) iman sori xtau name penuh
      10) Yes..dah banyak menjawab tag...letih2..hehe

    3. http://applegreengirl.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

      1. boleh la...kadang2 je mls nk bukk blog ni... ;D
      2. The Green Of me
      3. johor
      4. purple
      5. melalui massage yg dihntar di cbox sy yg comel tuh
      6. menjawab soalan di blog kamu le...
      7. tag kamiblogger biggest cobtest
      8. tak tau la...saja berkogsi my day kot
      9. of couse la aiman kan
      10.ya hahaha

    4. http://applegreengirl.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html#comments

      kamu juga tlh ditag olh saya ya!!
      slmat manjawab

    5. Link blog: http://ieyra.com


      # 1) blogger yang tegar
      # 2) ini blog neyra
      # 3) Pahang
      # 4) Pink
      # 5) Dari rakan
      # 6) Menjawab tag ini
      # 7) Pertama ttg cinta, terbaru ttg tag contest ini dan anda di tag juga
      # 8) Mendapat ramai kenalan blog
      # 9) Aiman Asyraf
      # 10) Ya

    6. anda telah ditag
      sila tekan nama saya sahaja untuk sampai ke soalan
      shoutbox mana?susah nak cari..canggihla blog ni
      jadi macam rusa masuk kampung